Asiakkuuksien ja kumppanuuksien ylläpito tai uusien asiakkuuksien hankkiminen ovat jokaiselle yritykselle tärkeää hoitaa ensiluokkaisen hyvin. Kohtaaminen nykyisten asiakkaiden kanssa on erittäin tehokas tapa ylläpitää ja syventää asiakassuhdetta. Uusien asiakkaiden hankkiminen kasvotusten on luottamusta herättävä ja konkreettisia tuloksia tuova tapa.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Asiakastilaisuudesta kannattaa tehdä elämyksellinen. Mitä vahvemman kokemuksen nykyinen tai potentiaalinen asiakkaasi yhdessä sinun kanssasi kokee, niin sitä paremmin viestisi välittyy ja asiakassuhde syvenee. Järjestämme Siriuksessa niin unohtumattomia asiakastilaisuuksia, että ne muistuvat mieleen vielä vuosienkin kuluttua. Siriuksessa järjestetyissä tilaisuuksissa usein kuulee “Tämä on parasta mitä olen koskaan tehnyt”! Jos sinun asiakkaasi kokee tällaisia elämyksiä kanssasi, niin muistijälki on unohtumaton. Hyvin hoidettu asiakastilaisuus maksaa itsensä varmasti takaisin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää asiakastilaisuuksista! 

Tyhy- ja tykypäivät, kick-off ja koulutustilaisuudet

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara ja siitä kannattaa pitää huolta. Hyvinvoiva työyhteisö tuottaa enemmän ja sairastaa vähemmän. Tämä kaikki jää yrityksen viivan alle parempana tuloksena. Hoida henkilöstöä ja hoidat samalla yritystä!

Siriuksessa järjestät unohtumattomat työhyvinvointipäivät ja tyky-päivät ympäri vuoden. Meillä on lukuisa joukko erilaisia työhyvinvointivalmennuksia hypnotisoinnista ja joogasta ihmisen lentämiseen ja surffaamiseen asti. Palvelumme ovat niin ainutlaatuisia ja elämyksellisiä, että ne saavat paatuneimmankin työmiehen hymyn korviin asti.

Järjestämme toiveidesi mukaan erilaisia työhyvinvointivalmennuksia ja kiinnostavia työkykyä ylläpitäviä valmennuksia.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi - me hoidamme loput!

Kick-off ja koulutustilaisuudet

Lanseeraatko tuotetta, brändäätkö uutta palvelua tai starttaatko uuteen suuntaan? Kick-off Siriuksessa potkaisee päiväsi lennokkaasti käyntiin - huikea ja ainutlaatuinen adrenaliinin täytteinen fiilis päivääsi! Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sopiva kokonaisuus päivälle. Tyypillinen hinta päivälle on noin 80-120 €/hlö.