Sirius Sport Resort Oy on vuonna 2008 perustettu elämys- ja kokouskeskus, joka operoi Pyhtäällä vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Sirius Sport on adrenaliinin, seikkailun ja vauhdin keskus hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin kupeessa ja suomalaisen luonnon keskellä. Aktiviteetit niin sisällä kuin ulkonakin tekevät päivästä tasapainoisen kokemuksen vauhdin ystäville.

Vietä kokouspäivä raikkaassa ja aktiivisessa ympäristössä, koe uusia aktiviteetteja, keräänny yhteen perheen ja ystävien kanssa tai vain istu alas säkkituoliin seuraamaan tuulitunnelilentämistä. Kaikille on jotain, ja se jokin saa sinut hymyilemään.

Sillä on väliä miten vietät aikaasi ja missä tapaat ihmisiä. Ja ilman kokemuksia olet vain tyhjä paperi. Päiväsi Siriuksessa tulee olemaan unohtumaton kokemus - ei ole väliä onko kyseessä kokouspäivä, laatuaika perheen kanssa, surffaaminen, kiipeily köysipuistossa tai vaikkapa lentäminen. Monet ihmiset ovat unohtaneet millaista on elää, eikä olla vain olemassa. Syleile elämää ja hyppää seikkailuun

FUN IS SIRIUS!

Tunnuslause

Free your inner hero