Pro-lento -ehdot

Pro-lentäjä ehdot ja säännöt

Tämä osio sisältää tärkeää maksu-, varaus- ja turvallisuustietoa, joten luethan tämä huolellisesti. Mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, voit mailata asiasta osoitteeseen proflyers@siriussport.fi  

Kun ostat pro-lentoaikaa Sirius Sportin tuulitunnelista, hyväksyt seuraavat Pro lentäjä ehdot ja säännöt.

PRO-LENTÄJÄ


Kuka on pro-lentäjät? Miten minusta tulee sellainen? 

Urheilu- ja harrastajalentäjä voivat saada pro lentäjä -statuksen, ts. oikeuden lentää itsenäisesti tuulitunnelissa

  • läpäistyään hyväksytysti Sirius Sportin pro-lentokurssin    
  • 1h lentämisen jälkeen                                      
  • Siriuksen ohjaaja on todennut, että henkilöllä on riittävät taidot ja tiedot lentää itsenäisesti tuulitunnelissa (mikäli ohjaaja päättää, että lisäharjoitusta tarvitaan, ohjaaja voi sopia tarjouksesta, jotta tarvittavat lisätaidot voidaan saada)
  • Tuulitunneli valmentajat (koutsit), jotka ostavat aikaa valmentamista varten oppilailleen omaan lukuunsa, yhtiön tai yhdistyksen kautta
  • Laskuvarjohyppääjät, joilla on laskuvarjohyppylisenssi

Ensikertalaiset sekä kaikki ei-pro-lentäjät eivät voi lentää itsenäisesti.

TURVALLISUUS ENSIN 

Vakuutus - tarvitsenko itselleni vakuutuksen? 

Kyllä. Vakuuta itsesi ja tutustu huolellisesti vakuutuksesi ehtoihin. Jokaisen pro lentäjän omalla vastuulla on hankkia itselleen vakuutus (urheiluvakuutus), joka kattaa tuulitunnelilentämisestä aiheutuvat riskit. Valmentajien vastuulla on muistuttaa oppilaitaan vakuutuksen tarpeellisuudesta. 

Pro-lento -sääntöjen piiriin kuuluvat pro-lentäjät ovat henkilökohtaisesti vastuussa oman vakuutuksensa kattavuudesta ja sisällöstä sekä kaikista vakuutukseen sisältyvistä rajoituksista ja ehdoista. 

Valmentajien olisi erittäin viisasta hankkia vastuu-ja oikeusturvavakuutus toiminnalleen kattamaan valmennustoimintansa. 

Sirius Sport ei vakuuta aktiviteetteihin - myös lentämiseen - osallistuvia. 

Tuulitunnelilentäminen on virallinen Ilmailuliiton alainen kilpaurheilulaji ja jokainen lentäjä on itse vastuussa lentämisestään ja siihen liittyvien riskien ymmärtämisestä.

Sairaudet ja lääkitys

Terveyteen liittyvät perusehdot löytyvät vastuuvapautuslomakkeesta. Tärkeimmät ja ehdottomat rajoitteet ovat tajuntaan vaikuttavat aineet, raskaus ja rakenteellisesti heikko olkapää.

Mikäli sinulla on paha allergia tai jokin perussairaus, joka voi aiheuttaa kohtauksen, on sinun hyvä kertoa tästä lentokavereillesi tai Sirius Sportin ohjaajille, jotta sairas-/allergiakohtauksen sattuessa oikea apu voidaan antaa välittömästi. Keskustele harrastuksestasi lääkärin kanssa ja kysy hänen mielipidettään asiaan.


Vastuuvapautuslomake - kuka täyttää sen?

Jokainen.  

Jokaisen ensikertalaisen ja pro-lentäjän on huolellisesti luettava ja täytettävä terveysselvitys- ja vastuuvapautuslomake ennen kuin lentämistä saa aloittaa.   

Koutsi on vastuussa siitä, että kaikki koutsin valmennettavat oppilaat ovat täyttäneet ja toimittaneet lomakkeen vastaanottoon ennen kuin lentämistä voidaan aloittaa.  

Toimi turvallisesti, seuraa annettua ohjeistusta   

Pro-lentäjien täytyy pitää huolta omasta, toisten lentäjien, välineiden ja laitteiden turvallisuudesta kaikkina aikoina. Vaikka pro-lentäjät ovatkin itse vastuussa lentämisestään ja niistä tempuista ja liikkeistä, joita he suorittavat tai yrittävät suorittaa, Sirius Sport Resort Oy:n tuulitunnelia operoivalla henkilöstöllä on oikeus puuttua pro-lentämiseen (olipa kyseessä valmentajan tai pro-lentäjän toiminta), mikäli näiden ammatillisen mielipiteen mukaan kyseinen toiminta vaarantaa joko lentäjän, koutsin, laitteiden tai operoivan henkilöstön turvallisuuden. Mahdollisesti menetettyä lentoaikaa ei tällaisissa tapauksissa voida hyvittää. 

Pro-lentäjien tulee noudattaa tuulitunnelihenkilöstön antamaa ohjeistusta kaikissa tilanteissa. Myös koutsin on puututtava oppilaansa lentämiseen riskialttiissa tilanteessa.     


Mitkä käytännöt soveltuvat koutsaamiseen? 

Ensikertalaiset ja aloittelijat, jotka eivät vielä saa lentää itsenäisesti EIVÄT VOI olla koutsien asiakkaita. Tällaiset asiaakkaat ovat ja voivat olla vain Sirius Sport Resort Oy:n asiakkaita kunnes ovat saavuttaneet pro-lentäjä -tason.

Joillakin koutseilla tai maks. kahden hengen koutsaus-tiimeillä voi olla oma hinta, jota ei voida siirtää, myydä tai muutoin luovuttaa missään tilanteessa ulkopuolisille. Halvemman tiiman välittäminen asiakkaille, joita koutsi/koutsitiimi ei valmenna, on ehdottomasti kielletty. Varauksen tehneen koutsin / tiimin jäsenen on oltava aina henkilökohtaisesti läsnä koutsaamassa (lentämässä asiakkaan kanssa tai koutsaamassa tuulitunnelin odotustilassa) kun näitä hintoja käytetään. Sirius Sportilla on oikeus korvaukseen, mikäli näitä ehtoja ei noudateta.

Sairas-/hätätapauksissa koutsi voi ottaa yhteyttä Sirius Sportin aktiviteettijohtajaan ja tiedustella, voidaanko korvaava koutsi järjestää Sirius Sportin toimesta, vaikkakaan tätä ei voida taata.    

Koutsi on viimekädessä vastuussa varaamiensa tiimojen maksujen hoitamisesta, eivät koutsin asiakkaat.   

Jokainen koutsi on vastuussa oman koutsuksensa turvallisuuden tasosta. Koutsin ei tule antaa oppilaidensa kokeilla liian vaativia liikkeitä liian aikaisessa vaiheessa. Koutsattaessa on käytettävä turvallisia tekniikoita. Henkilöstöllä on oikeus puuttua koutsaamiseen ja tarvittaessa jopa keskeyttää se, mikäli on ilmeistä etteivät oppilaan taidot riitä tai mikäli käytetty tekniikka voi aiheuttaa tarpeetonta vaaraa. 


Koutsi - tee läheltä piti / onnettomuus -ilmoitus Tukesiin, mikäli asiakkaasi loukkaantuu

Asiakkaasi mahdollisesti loukkaantuessa tai vakavan läheltä piti -tilanteen jälkeen Tukesiin tulee toimittaa kirjallinen ilmoitus tapahtumasta tukes.fi  


PRO-LENTÄJÄ -VARAUKSET


Varaukset paikan päällä - voiko niitä tehdä? Vai onko pakko varata etukäteen? 

Aikaa voi ostaa paikan päällä ilman varausta. Etukäteisvaraus on kuitenkin suositeltavaa, jotta paikalla olisi tarvittava määrä henkilöstöä, sillä muutoin tätä ei voida taata.   


Varaukset - kuinka niitä voidaan tehdä? 

On-line varaukset pro-lentäjä -tilin kautta ovat mahdollisia 24/7. Puhelinvarauksia voidaan tehdä vastaanoton ollessa auki. Mikäli varaat aikasi puhelimitse, varaathan ystävällisesti maksukorttisi maksun suorittamista varten. 

Paljonko aikaa minun tulee varata? 

Käytössä ei ole minimiä mutta suosittelemme 30-40 minuutin varaamista ja vähintäänkin 10 minuuttia edistymisen vuoksi.  


Kuinka pitkälle tulevaisuuteen voin tehdä varauksia?

Varauksia voitehdä niin pitkälle kuin on line kaupan kalenteri on auki. 

Voinko varata lentoaikaa aukioloaikojen ulkopuolelta? 

Pystymme tavallisesti ottamaan vastaan varauksia aukioloaikojenkin ulkopuolelle seuraavat seikat kuitenkin huomioiden 

1. Ota yhteyttä proflyers@siriussport.fi ja kerro tarpeesi mieluiten kuukautta etukäteen henkilökunnan järjestömistä varten ja palaamme viimeistään kolmen työpäivän sisään asiaan.

2. Mikäli aukioloaikojen tulee pidentää jommasta kummasta päästä tunnilla, on varattava minimiaika 15 minuuttia ja 30 minuuttia sunnuntai-/pyhäpäivinä.

Mikäli samalle tunnille on muita varauksia, voi olla mahdollista varata lyhyempikin aika, mitä voit tiedustella proflyers@siriussport.fi -osoitteesta.

3. Mikäli varaus halutaan tehdä päivälle, jolloin Sirius Sport on kiinni,

  • on tehtävän varauksen määrä vähintään 2h
  • lentosessioiden väliin jäävä aika on maksimissaan 30 minuuttia
  • ja minimi varaus on 30 minuuttia/tunti.

Avattavien tuntien tulee siis olla peräkkäisiä.

Päivänä, jona Sirius Sport avataan tilauksesta, sovelletaan korkeimpia pro-taksoja.

Mikäli kyseinen päivä on pyhäpäivä, on käytössä of 100€/h lisätaksa.  

4. Huomioithan ystävällisesti, että tilauksia tavallisten aukioloaikojen ulkopuolelle ei voida taata. Syynä tähän voi olla huoltotoimenpiteet, media-vierailu, yksityistilaisuus, koulutus tai henkilöstön saaminen. Näistä syistä pyydämme ystävällisesti, että tällaiset toiveet voitaisiin esittää mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. 

Yötiima - voiko sitä varata? 

Valitettavasti paikallisten melusääntöjen vuoksi tunnelia ei voida käyttää klo 22:00-07:00. 

PRO-LENTO -MAKSUT

Milloin varaus on maksettava?

Aika maksetaan tilauksen yhteydessä käyttämällä on line kauppaamme tai omaa pro lentäjä -tiliä. 100% etukäteismaksu on myös tehtävä silloin kun varaus tehdään normaalien aukioloaikojen ulkopuolelle.    

Onko mahdollista saada lasku maksuajalla, mikäli minulla on yritys? 

Ikävä kyllä emme voi laskuttaa pro-lentoa jälkikäteen. Yritys voi kuitenkin rekisteröidä pro lentotilin omiin nimiinsä.

Maksutavat - mitä maksutapoja Sirius Sportissa voidaan käyttää? 

Tavalliset käteinen, VISA ja Master Card -maksukortit, on-line kaupassa näiden lisäksi myös tavallisimmat nettipankit sekä liikuntasetelit (lisätietoa tästä linkistä). Pro-lentäjillä on myös mahdollisuus ladata rahaa pro-lentotilille etukäteen.   

Voinko maksaa varauksen kun saavun paikalle tai lentämisen jälkeen? 

Valitettavasti ei. Kaikki tunnelitiima on oltava maksettuna ennen kuin lentäminen voi alkaa.  

Kaikki lentäminen tulee tapahtua kirjatun session aikana.

Alustavat varaukset - entä onko mahdollista tehdä alustava varaus kämpille? Onko mahdollista varata aikaa alustavasti, jotta voisin markkinoida kämppiäni? 

Kyllä on. Kämppi=minimi 4h/pv. Ota ystävällisesti yhteyttä proflyers@siriussport.fi ja pyydä alustavaa varausta kämpin vuoksi. Tällainen pyyntö tulisi esittää viimeistään 8 viikkoa etukäteen. Maksu tulee suorittaa 6 viikkoa etukäteen (ennen kuin henkilöstö saa työvuorolistat), jotta varaus pysyy voimassa. Sirius Sport Resort Oy:llä on oikeus peruuttaa maksamattomat varaukset eräpäivän jälkeen. Järjestelmä poistaa tällaiset varaukset automaattisesti. 


ERIKOISHINTAINEN TIIMA


Alennettuja esim. kisatreeni -hintoja voivat käyttää vain kisoihin virallisesti rekisteröityneet osallistujat, joiden tiedot järjestäjät ovat toimittaneet Sirius Sportiin ja vain kun kyseinen joukkue / yksilöt suorittavat harjoitteita kategoriassa, johon heidät on rekisteröity. Joukkueen valmentaja tulee ilmoittaa etukäteen Sirius Sportin tietoon. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi kisoihin rekisteröity VFS-joukkue ei voi käyttää kisatreeni-hintaa dynaamiseen lentämiseen eikä VFS-treeneissä voi lentää rekisteröityyn joukkueeseen kuulumattomia henkilöitä VFS:sää tai että koutsi vaihtuu vähän väliä. Varauksen tehnyt henkilö on vastuussa siitä, että tätä noudatetaan. Sirius Sportilla on oikeus periä normaalitiiman ja erikoistiiman hinnan erotus joukkueen kapteenilta / varauksen tehneeltä henkilöltä väärinkäytösten yhteydessä ja mikäli väärinkäytös toistuu, joukkue tai yksilö voivat menettää oikeuden kisatreeni-hintaiseen tiimaan.

Kaikki henkilökohtaiset erikoishinnat ja VIP-hinnat ovat henkilökohtaisia / joukkuekohtaisia eikä niitä voida missään olosuhteissa myydä tai siirtää kolmansille osapuolille tai käyttää muuhun kuin sovittuun lentämiseen. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että koutsi ei voi myydä erikoishintaista tiimaansa ilman omaa aktiivista asiakkaansa koutsaamistaan ja fyysistä paikalla oloa ja valmentamista anti-chamberissä tai lentokammiossa. Johonkin projektiin myönnetty erikoishinta on voimassa vain projektin ajan ja vain nimetyillä henkilöillä.   


MUUTOKSET, PERUUTUKSET, PALAUTUKSET

Peruutukset

Maksetun ajan peruuttaminen ja rahojen saaminen takaisin ei ole mahdollista. Aikaa voidaan myöhemmin mainituin reunaehdoin siirtää.


Palautukset – en päässyt lentämään varaukseni aikaan, onko rahat mahdollista saada takaisin? 

Valitettavasti rahoja ei voida palauttaa. Aikaa ei olla voitu myydä muille ja meidän on ollut hankittava henkilökunta paikalle. Asiakas voi kyllä hankkia toisen henkilön lentämään varauksensa aikana, edellyttäen että tällä henkilöllä on oikeus lentää samanhintaista tiimaa. Muussa tapauksessa tilalle tulevan henkilön on maksettava erotus.   

Sairastapaukset

Mikäli asiakkaalla on esittää lääkärintodistus ja mikäli varauksen siirtäminen voidaan hoitaa siten, että Sirius Sport ei joudu kärsimään taloudellisia menetyksiä (Sirius saa myytyä tiiman jollekin muulle), on mahdollista siirtää varaus toiseen ajankohtaan. Mikäli kuitenkin Sirius Sportille aiheutuu taloudellinen menetys, Siriuksella on oikeus pitää maksu. Koska moni pro-lentäjä asuu jonkin matkan päässä, kannattaa tarkistaa omasta matkavakuutuksestaan, voiko vakuutus kattaa sairastapauksessa aiheutuneen menetyksen pro-lentäjälle.  

Varauksen siirtäminen - onko se mahdollista maksua menettämättä? 

Lentoaikoja voidaan siirtää/muuttaa sopivampaan ajankohtaan mutta Sirius Sport Resort Oy tarvitsee seitsemän päivää jokaista siirrettyä 30 minuuttia kohti. Hiljaisina aikoina voi toisinaan olla mahdollista joustaa pienehköjen muutosten ollessa kysessä lyhyemmällä aikataululla.

Varattua aikaa voi siirtää yhden kerran.  

Tätä ei kuitenkaan voida soveltaa varauksiin, jolloin Sirius Sport avataan tilauksen vuoksi normaalien aukioloaikojen ulkopuolella.   

Sirius Sport Resort Oy:llä on oikeus muuttaa maksamattomia varauksia mikäli ajalle on ostaja eikä ajan alustavasti varannut voi vahvistaa varaustaan. Maksettuja aikoja voidaan muuttaa 3kk varoitusajalla esim. aukioloaikojen muuttuessa.


Mitä muita ehtoja tulee huomioida? 

Poikkeuksellisissa tapauksissa kuten tekniset rikot, sähkökatkokset, yleinen turvallisuus tai muut ennekoimattomat tilanteet, Sirius Sport Resort Oy:llä on oikeus siirtää varauksia. Asiakkaita informoidaan tällaisissa tapauksissa mahdollisimman pian tilanteesta. Maksua ei palauteta vaan se on mahdollista käyttää myöhemmin.    


PAIKAN PÄÄLLÄ


Milloin on oltava paikan päällä ennen lennon alkamista?


Saavu hyvissä ajoin mutta viimeistään 30 minuuttia ennen lennon alkamista varusteiden vaihtoa varten. Mikäli pro-lentäjä myöhästyy, Sirius Sportilla ei ole korvaus- tai hyvitysvastuuta. Lentäminen tulee olla maksettu ennen lentämisen aloittamista.  

Varusteiden vaihto 

Tunnelialueen alakerrassa on pukuhuoneita pro-lentäjien -käyttöön. Tiloissa vierailevien muiden asiakkaiden ja ravintolassa ruokailevien asiakkaiden toiveesta varusteita ei tulisi vaihtaa yleisissä asiakastiloissa kuten tunnelin edessä.    

Suihkut 

Pro-lentäjät voivat halutessaan käyttää alakerrassa sijaitsevia surf-alueen suihkuja. 
 
Tavaroiden säilytys

Prot voivat säilyttää varusteitaan alakerran isossa pro-huoneessa sijaitsevissa kaapeissa. Mikäli tila loppuu kesken, on lisää lokerikkoja saatavilla surf-alueen pukuhuoneissa.   

VARUSTEET


Pro-lentämisessä käytetään henkilökohtaisia omia varusteita, joita ovat puvut, kengät, kypärä, suojaimet ja hanskat. Sirius Sport ei voi varustaa ilman erikoiskorvausta pro-asiakkaita näillä varusteilla. Käytettyjen varusteiden tulee olla tuulitunnelilentämiseen tarkoitettuja ja turvallisia lentäjälle, henkilöstölle ja laitteistolle. Suosittelemme hanskojen sekä polvi- ja kyynärsuojainten käyttämistä. Hyväksytyt kypärä, kengät ja lentohaalari ovat pakollisia.   

Varusterikot 

Sirius Sport Resort Oy ei ole korvausvastuussa varusteiden rikkoutumisesta tai vahingoittumisesta mukaan lukien repeämät puvussa.   

ESINEET TUULITUNNELISSA

Tuulitunneliin tai sen odotusalueelle (anti-chamber) ei saa viedä mitään irtonaisia esineitä. Oma Go-Pro tai muu kamera voidaan kiinnittää lasin ulkopuolelle muualta kuin anti-chamberistä. Vesipulloja ei tule viedä mukaan vaan vesi tulee ottaa mukaan pahvisessa coca-cola astiassa ja säilyttää siihen varatussa laatikossa.

Tämä siitä syystä, ettei mikään vieras esine päädy vahingossakaan lentotunneliin ja lapoihin. Lavat voivat tuhoutua pienistäkin vierasesineistä ja tämä aiheuttaa vakavan vaaran lentäjille, henkilöstölle, laitteistolle sekä satojen tuhansien eurojen taloudellisest menetykset. Vierasesineen tilaan tuonut on tällaisista kuluista täydessä korvausvastuussa.


OMAT KAMERAT, WING SUIT LENTÄMINEN, LASKUVARJOT JNE. TUULITUNNELISSA 

Edellä mainittuja esineitä ei saa viedä tunneliin missään olosuhteissa.

Joissakin erikoistapauksissa (kuten puolustusvoimat, videoprojektit) voi olla mahdollista järjestää tämä kokeneille lentäjille, mutta aktiviteettien esimiehen tulee hyväksyä tämä ja kaikki järjestelyt hyvissä ajoin etukäteen. 
 

Onko valokuvaajan mahdollista tulla kuvaamaan odotusalueelle (anti-chamber)? 

Tämä voidaan joissakin tapauksissa järjestää sopimalla asiasta  mutta aktiviteettien esimiehen tulee hyväksyä tämä ja kaikki järjestelyt hyvissä ajoin etukäteen. Valokuvaajalle pidetään joka kerta perehdytys asiasta, kamera tulee olla kiinnitettynä huolellisesti kuvaajaan eikä kuvaaja tai kameran mikään osa saa mennä 50 cm lähemmäksi oviaukkoa. Kuvaajalla tulee olla vastuuvakuutus vahinkojen varalta.

KAMERA-JÄRJESTELMÄ

Odotusalueella tunnelin sisällä on delay-video, josta omaa lentoa voi seurata. Kaksi kameraa kuvaa lentoa ja videot voi ladata omalle muistitikulleen latausasemalta tuulitunnelin alakerrassa pro zonella. Mikäli järjestelmä ei toimi jostakin syystä, Sirius Sport ei voi hyvittää tätä hinnassa, sillä kyseessä on ilmainen palvelu.   


ROTAATIOT


Voiko Sirius järjestää rotaation? 

Sirius Sport Resort Oy yrittää auttaa asiakkaitaan löytämään rotaation mutta valitettavasti tätä ei voida taata. Merkitse rotaatiopyyntö ystävällisesti varaukseesi pro lentäjä -tilisi kautta, jotta tähän osataan varautua. Kun mahdollista, käytämme ns. tyhjiä rotaatioita eli 60sek. mittaisia taukoja asiakkaan lentojen välissä. 


LENTOTURVALLISUUS 

Lentäminen on urheilua ja se tapahtuu aina asiakkaan omalla vastuulla. Asiakkaan tulee hankkia itselleen kattava urheiluvakuutus ja olla perillä sen ehdoista.

Aktiviteeteissa sovelletaan nolla toleranssia päihdyttävien tai tajuntaan vaikuttavien aineiden suhteen. Sekavasti tai ehtojen vastaisesti käyttäytyvä poistetaan aktiviteetista ilman, että menetettyä lentoaikaa korvataan.

Sirius Sport Resort Oy ei suosittele lentämistä kuuden metrin yläpuolella missään olosuhteissa. Staattinen lentäminen sen yläpuolella on kielletty ja missään olosuhteissa ei saa lentää 9 metrin eli lasin yläpuolella.

Tunnelissa saa lentää maksimissaan kuusi pro lentäjää kerrallaan valmistajan vaatimuksesta. 

Asiakkaiden on välittömästi informoitava henkilöstöä teknisistä puutteista tai epäilyistä laitteistojen suhteen.

Asiakkaat ovat sääntöjä rikkoessaan vastuussa henkilöstölle tai laitteistolle aiheutuneista vammoista. 

Sirius Sportilla on oikeus perua tai keskeyttää korvauksetta lento sopimattoman käytöksen vuoksi tai mikäli henkilöstön antamia ohjeita ei noudateta. 

MARKKINOINTI


Sirius Sport Resort Oy:llä on oikeus taltioida ja lähettää Sirius Sportissa tapahtuvaa lentämistä ja käyttää tallenteita ja live-kuvaa markkinoinnissa ja tiedottamisessa ilman erilistä korvausta.   

Voinko tarjota omia kuviani / videoitani Siriuksen käyttöön?

Olemme kiinnostuneita hyvistä kuvista ja videoista - lähetä ystävällisesti meille linkki materiaaliin ja tiedustelusi marketing@siriussport.fi niin voimme sopia ehdoista.

Sponsorointi

Mikäli joukkueesi / sinä itse aioitte kilpailuun, voit lähettää tiedustelun aiheesta tunnelin esimiehelle tai proflyers@siriussport.fi. Kerro mistä kisasta on kyse, joukkueenne historian, treenisuunnitelman ja tavoitteen kyseisessä kisassa.

 
MUUTOKSET EHDOISSA

Muutokset ovat näissä ehdoissa ovat mahdollisia ja ne astuvat voimaan välittömästi. Turvallisuusmuutoksia voidaan tehdä ja muuttaa ilman varoitusta. Hintoja ei voida muuttaa maksun jälkeen kuin viranomais- tai force majeure -tilanteissa.   


ERIMIELISYYDET 

Sirius Sport Resort Oy ja sen ehdot noudattavat Suomen lainsäädäntöä. Mahdolliset erimielisyyden ratkaistaan Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa. Kuluttaja-asiakkailla on mahdollisuus kääntyä myös kuluttaja-asiamiehen puoleen.  

Liity Sirius Sport Pro-lento -ryhmään!


Liity