Surffaamaan Varauskohta 1

Ryhmä- tai juhlavaraus?

Valitse Surffaamaan-paketti sinulle, perheellesi ja ystävillesi

ONKO SINULLA LAHJAKORTTI? 1. Valitse 'Kyllä' alla olevaan laatikkoon. 2. Valitse 'Sirius' mikäli lahjakorttisi voimassoloaika päättyy 20.6.2018 jälkeenValitse 'Sirius Gift card (over 10 digits)' mikäli voimassoloaika päättyy ennen 20.6.2018. 3. Kirjoita lahjakortin numero sille varattuun kenttään. 4. Valitse lahjakortin voimassaolopäivä kalenterista/kirjoita käyttäen muotoa VUOSI-KK-PV. 5. Valitse valikosta lahjakortin tuotteen nimi. 

Kinkun sulatus Surf 28.12

1

Kinkun sulatus surf perjantaina 28.12!

Kaikki surffaavat erikoishintaan 16€ kyseisen päivän tunneilla. 

€16,00

Let's Surf!

1

Yksittäislippu max. 12 hengen surf-sessioon sisältäen ohjaajan koulutuksen, märkäpuvun ja laudan.

Jos surffiin osallistuu alle 4 henkilöä, surffaus kestää 30 minuuttia. Jos surffiin osallistuu 5 hlöä tai enemmän, surffaus kestää 55 min. Surf-altaaseen mennään vuoron perään, enintään kaksi kerrallaan.

Ensikertalaisten tulee aloittaa aina turvallisuussyistä bodyboardingilla eli vatsalautailulla ennen kuin on mahdollista siirtyä noin puolessa välissä kokeilemaan seisten surffaamista.

Aikuiset saavat arkisin 10% alennuksen normaalista surflipun hinnasta (norm. hinta 25€)

€22,00

Arki

€25,00

Viikonloppu

Surffi Lapset/opiskelijat

1

Yksittäislippu max. 12 hengen surf-sessioon sisältäen ohjaajan koulutuksen, märkäpuvun ja laudan.

Jos surffiin osallistuu alle 4 henkilöä, surffaus kestää 30 minuuttia. Jos surffiin osallistuu 5 hlöä tai enemmän, surffaus kestää 55 min. Surf-altaaseen mennään vuoron perään, enintään kaksi kerrallaan.

Ensikertalaisten tulee aloittaa aina turvallisuussyistä bodyboardingilla eli vatsalautailulla ennen kuin on mahdollista siirtyä noin puolessa välissä kokeilemaan seisten surffaamista.

Opiskelija, varauduthan näyttämään opiskelijakortin.

Lapset saavat 25% alennuksen normaalista surflipun hinnasta (norm. hinta 25€)

€18,00

Perhe surf! 2+2

4

Sisältää: 2 aikuisten ja 2 lasten lippua osana maks. 12 hengen ryhmää; turvakoulutuksen, märkäpuvun ja laudan käytön ja surf-ohjaaja.

Jos surf-tunnille osallistuu alle 5 henkilöä, surffaus kestää 30 minuuttia. Jos surffiin osallistuu 5 hlöä tai enemmän, niin surffaus kestää 55 min. Surf-altaaseen mennään vuoron perään, enintään kaksi kerrallaan.

Ensikertalaisten tulee aloittaa aina turvallisuussyistä bodyboardingilla eli vatsalautailulla ennen kuin on mahdollista siirtyä noin puolessa välissä kokeilemaan seisten surffaamista.

€75,00

Arki

€80,00

Viikonloppu