Mikä on kiipeilypuisto?

Köysi-, kiipeily- vai seikkailupuisto? Kaikki oikein - rakkaalla lapsella on monta nimeä. Norway Park -köysipuistot perustuvat norjalaiseen menestyskonseptiin sekä sveitsiläiseen ja ranskalaiseen tekniikkaan. Kiipeilypuistossa siirrytään puusta ja paalusta toiseen erilaisten esteiden kautta, joita voivat olla esimerkiksi vaijeriliu'ut (zip line), köysitikkaat, - verkot ja -keinut.   

Kenelle kiipeilypuisto sopii?

Kaikki Norway Park Siriuksen köysiradat sopivat perusterveille, seikkailunhaluisille lapsille ja aikuisille. Lasten minimipituus on 110 cm  ensimmäiselle radalle, muille radoille suosittelemme 140 cm minimipituutta. Alle 16-vuotiaiden mukana on oltava vastuullinen aikuinen, joka voi ainakin seurata kiipeilyä maasta käsin. Ethän jätä teini-ikäistäkään huollettavaasi kiipeämään yksin vaan seuraathan häntä koko ajan. Huoltajan tulee kiivetä yhdessä alle 8-vuotiaiden lasten kanssa. 

Sopimus turvallisuutesi vuoksi

Kaikkien aktiviteetteihimme osallistuvien tulee täyttää terveysselvitys- ja vastuuvapautuslomake ennen koulutuksen alkamista. HUOM! Huoltajan on aina luettava ja allekirjoitettava lomake alaikäisen lapsen ollessa kyseessä.

Lomakkeeseen voi tutustua tästä linkistä.

KÖYSIPUISTO ON AVOINNA KESÄKUUKAUSINA.