Vietä unohtumattomat synttärit, polttarit tai juhlat Siriuksessa. Järjestämme unohtumattoman päivän sinulle ja ryhmällesi sekä ohjelmaa koko päiväksi tai vain osaksi päivää. Rope-Park köysipuistossa vietät kauniina päivänä helposti aikaa useamman tunnin. Kiipeily on sopivan haastavaa, mutta kuitenkin turvallista ja superhauskaa tekemistä. Kiipeilyvaljaat, ohjaus ja koulutus sisältyvät hintaan.

Polttarijuhlijoiden suosikkeja ovat tuulitunnelilennot ja sisäsurffaus. Voit valita päivänsankarille vaikkapa 15 minuutin pro-lentokurssin tai lyhyempiä lentoja jo kahden minuutin lennoista alkaen. Kaksi minuuttia tuulitunnelissa vastaa vapaapudotusta 9 kilometrin korkeudesta. Tämä on elämys, joka todella muistetaan vielä vuosien kuluttua!

Mikäli lentohammasta kolottaa, niin vaihtoehtoisesti voitte jokainen juhlija kokeilla vuorollaan ikiaikaista unelmaa lentämisestä. Lentäminen tapahtuu turvallisesti ammattitaitoisen ohjaajan avustuksella. Tule mukaan ja lähde kirjaimellisesti lentoon.

Synttärijuhlijoiden suosikki on sisäsurffaus yhdessä koko porukan kesken. Surffaus on hauskaa ja sopii lähes jokaiselle. Voit olla makuullaan vatsalaudan päällä, jolloin tasapainoa ei niinkään tarvita. Seisominen surflaudan päällä on jo hieman haastavampaa, mutta suurin osa asiakkaistamme oppiit tämän jo ensimmäinen tunnin aikana.

Synttärijuhliin, polttareihin tai muihin juhliin suosittelemme aina surf-altaan yksityiskäyttöä. Näin oma porukkanne saa nauttia aalloista yhdessä ilman keskeytyksiä. Surffaus on edullista, helppoa ja ehdottoman hauskaa yhdessä tekemistä. Surffauksen jälkeen on mukava lämmitellä juuri uusituissa saunatiloissa.

Tervetuloa nauttimaan juhlista ainutlaatuisessa ympäristössä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!