Lähdetään lentämään!

Sirius Sport toteuttaa ihmisen ikiaikaisen unelman lentämisestä – hauskasti ja turvallisesti. Lentokokemus vastaa vapaapudotusta lentokoneesta. Ilmavirran maksiminopeus on 260 km/h, mutta aloittelijat lentävät noin 180 km:n tuntinopeudella. Lentäminen on vahva elämys myös katsojalle.

Mitä on tuulitunnelilentäminen?

Tuulitunnelilentäminen on hauska, turvallinen ja helppo tapa päästä kokeilemaan miltä vapaapudotus tuntuu! Yksi minuutti tuulitunnelissa vastaa laskuvarjohypyn vapaapudotusta neljästä kilometrista! Lyhyen opastuksen jälkeen pääset kokeilemaan lentämistä kokeneen ja ammattitaitoisen tunneliohjaajan avustuksella ja valvonnassa. 

Tuulitunnelissa opetellaan lentämään ja liikkumaan ilmavirrassa hallitusti omaa kehoa käyttäen. Edistyminen tapahtuu askel askeleelta ohjaajan suunnitteleman harjoitusohjelman mukaisesti. Haasteet eivät tässä lajissa lopu kesken, sillä taitojen edetessä lentämistä voi harjoitella eri asennoissa ja yhdessä muiden ihmisten kanssa. 

Tuulitunnelilentäminen tarjoaa unohtumattomia elämyksiä myös harvemmin annosteltuna, mutta on tärkeä harjoitusmuoto sekä tuulitunneliharrastajille että laskuvarjohyppääjille.  Tuulitunnelilentämisessä voi myös kilpailla sekä yksilö- että joukkuelajeissa.

Katso minuutin mittainen video ensikertalaisten lennosta tästä linkistä.

Sopimus turvallisuutesi vuoksi

Kaikkien aktiviteetteihimme osallistuvien tulee täyttää terveysselvitys- ja vastuuvapautuslomake ennen koulutuksen alkamista. HUOM! Huoltajan on aina luettava ja allekirjoitettava lomake alaikäisen lapsen ollessa kyseessä.

Lomakkeeseen voi tutustua tästä linkistä.

Lentotekniikka- ja turvallisuusvideon voit katsoa tästä linkistä.

Pohditko mihin käyttää liikuntasetelit?
Meillä käyvät useat eri maksutavat, kuten Smartum, easybreak, e-passi, TYKY, Ticket duo, virikesetelit jne. Tällöin varaukset info@siriussport.fi ja maksun voi suorittaa paikan päällä! 


SKYXPERIENCE SIRIUS!

Kun mikään ei riitä! Tästä paketti joka pitää sisällään lentämistä sisällä ja ulkona. Combo-lahjakorttiin on niputettu Skyxperiencen tandemlaskuvarjohyppy sekä tuulitunnelin 5min fly high -paketti!

Lue lisää ja tee ostoksesi: www.skyxperience.fi/tuote/combo1/